Nijmegen – De jaarlijkse Open Dag van de Nijmeegse stadstuinen heeft zich na 15 jaar als geslaagd evenement bewezen. Duizenden bezoekers hebben zich in die jaren geamuseerd met hetgeen de enthousiaste particuliere tuinbezitters hen te zien gaven. De kracht van het evenement ligt in de variatie aan tuinen. Grote tuinen, kleine tuinen. Gecultiveerd of wild.  Elke tuin ontstaan naar het idee dat de bewoner voor ogen had. En nóg heeft, want een tuin is immers nooit af. Elke tuin met zijn eigen verhaal. Met als gezamenlijke noemer het enthousiasme waarmee iedere tuinder bezig is in haar of zijn paradijs!

 

Een enthousiasme dat voor de meeste bezoekers herkenbaar zal zijn want veel bezoekers tuinieren zelf ook met liefde of hebben de wens om dit te gaan doen en zoeken (en vinden) inspiratie in andermans tuin. Dit jaar worden er maar liefst 29 tuinen opengesteld!

De Nijmeegse Open Tuinendag vindt plaats op:
Zaterdag 14 juni 2014 van 10.00 tot 17.00 uur

 

Een brochure met adressen en uitgebreide tuinbeschrijvingen is á € 3,00 o.a. verkrijgbaar op de volgende adressen: VVV Rijk van Nijmegen, Dekker v.d. Vegt Boekverkopers, Intratuin Malden en Geknipt voor uw tuin te Lent.

Meer info vindt u op: www.nijmeegsestadstuinen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.