N.E.C. zit midden in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin N.E.C. de ambitie heeft om terug te keren op het hoogste niveau. Deze terugkeer is belangrijk voor de financiële continuïteit en de sportieve ambitie die N.E.C. heeft.

 

De Raad van Commissarissen (RvC), directie en de investeerdersgroep van N.E.C. achten het van groot belang om de juiste keuzes te maken in het toekomstige voetbalbeleid. De focus ligt nu volledig op het inrichten van de staf en het samenstellen van een nieuwe selectie. Ruud Brood, de nieuwe hoofdtrainer, werd dinsdag 3 juni al gepresenteerd. De selectie zal worden samengesteld onder verantwoordelijkheid van de directie in samenspraak met Henk Grim (hoofd scouting) en de technische staf.

Ter advisering van het aan- en verkopen van spelers heeft N.E.C. besloten om Futuralis Football Company (FCC) in te huren voor de periode tot 1 september 2014.

Over Futuralis Football Company
FFC is opgericht door Johan Hansma en Roderik van Kerkhof. Zij hebben als technisch directeur en scout bij sc Heerenveen veel ervaring opgebouwd in het scouten en aan- en verkopen van spelers en beschikken daardoor over een nationaal en internationaal sterk netwerk. Zij zullen niet in dienst treden bij N.E.C. maar op flexibele basis met hun aanwezige kennis, kunde en ervaring als onafhankelijk klankbord dienen voor de RvC, directie en scouting van N.E.C. FFC heeft een onafhankelijke positie in de voetbalwereld en hecht er waarde aan om deze positie ook ten opzichte van N.E.C. in te nemen.
Hiermee waarborgen de RvC, directie en de scouting van N.E.C. onder eigen toezicht en verantwoordelijkheid de continuïteit op technisch gebied en creëren zij tijd en ruimte voor een weldoordachte en goed afgewogen keuze van haar scoutingbeleid en de invulling daarvan op langere termijn.

4 thoughts on “N.E.C. gaat samenwerking aan met Futuralis Football Company”
  1. Comme la marque de luxe, louboutin noir de Chaussures Christian Louboutin pas seulement célèbre pour sa haute qualité et style à la mode, mais aussi pour son prix élevé. Cependant, chaussure louboutin femme à notre christian louboutin soldes offre un grand escompte. Elle vous fera économiser beaucoup d’argent et vous avez seulement besoin de payer un peu d’argent pour cela.
    louboutin pas cher http://www.gites-casaledivito.fr/wp-app2.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.