De Vierdaagse Nijmegen, het grootste meerdaagse wandelsportevenement ter wereld, waarvan de 98ste editie van 15 t/m 18 juli 2014 wordt gehouden, heeft vandaag een driejarig sponsorcontract gesloten met Ice-O-Tonic.

Ice-O-Tonic is de eerste 100% natuurlijke, isotone ‘frozen’ sportdrank, waarvan de hydraterende en afkoelende eigenschappen actief bijdragen aan betere sportresultaten.

Ice-O-Tonic wil door de verbintenis aan de Vierdaagse ook de actieve wandelaar laten kennismaken met de eigenschappen van dit nieuwe product. Daartoe zal tijdens de Vierdaagse Ice-O-Tonic exclusief als ‘official sportdrink’ worden aangeboden.De Vierdaagse is blij met de samenwerking met Ice-O-Tonic. Het is volgens de medici die aan deze organisatie zijn verbonden goed dat er ook innovatie optreedt op de markt van sportdrankjes. Dat bij het maken van Ice-O-Tonic gebruik gemaakt wordt van de zoetstof Stevia als natuurlijke vervanger van allerlei suikers, wordt ook als een pre gezien.

 

Ice-O-Tonic is een nieuwe ijsdrank en bestaat uit een mix van enkelvoudige en complexe koolhydraten, dextrose, glucose, vitamines en mineralen. De isotone formule is speciaal ontworpen om een belangrijke bijdrage te leveren aan de sportieve prestaties en het lichamelijk herstel.

Het lichaam bestaat voor bijna 60% uit water. Tijdens het sporten zal een vochtverlies van zelfs een paar procentpunten een negatieve invloed hebben op de prestaties. Het bloed wordt dikker zodat het hart intensiever moet werken om de bloeddruk stabiel te houden.

De isotone formule heeft gelijkwaardige vocht-, zout- en suikerniveaus als het bloed en wordt daardoor snel opgenomen door het lichaam. Dit draagt bij aan de prestaties en het uithoudingsvermogen en helpt spierblessures te voorkomen.

foto 1

De samenwerking tussen Ice-O-Tonic en de Vierdaagse werd bekrachtigd tijdens het WK Hockey dat momenteel in Den Haag wordt gehouden en waaraan Ice-O-Tonic zich ook als partner heeft verbonden. Vierdaagsevoorzitter Johan Willemstein (r) ‘toast’, na ondertekening van het contract, met Marcel Heidbuurt, directeur van Ice-O-Tonic, op de samenwerking tussen beide organisaties.

foto 2

Ice-O-Tonic is een nieuwe ijsdrank en bestaat uit een mix van enkelvoudige en complexe koolhydraten, dextrose, glucose, vitamines en mineralen. De isotone formule is speciaal ontworpen om een belangrijke bijdrage te leveren aan de sportieve prestaties en het lichamelijk herstel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.