Nijmegen – In Nijmegen zal deze week flink worden gewerkt aan verschillende projecten in het verkeer. Zowel station Heyendaal als enkele wegen rondom en in Nijmegen worden tijdelijk afgesloten voor onderhoud. Ook wordt brug De Oversteek grondig schoongemaakt, wat zorgt voor tijdelijke afsluiting van rijbanen. De werkzaamheden aan verschillende wegen rondom en in Nijmegen hebben vooral betrekking op het vernieuwen van asfalt.

Heyendaal
Station Heyendaal krijgt deze week te maken met een opknapbeurt. Het station staat bekend als plek waar veel studenten dagelijks op de trein stappen, en de overlast zal dan ook tijdelijk groot kunnen zijn. Het station krijgt extra ruimte voor het neerzetten van fietsen door middel van stallingen. Ook wordt de toegang tot het station verbeterd, dit met name voor rolstoelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.