Expositie VERTEL bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers

Vrijdag 27 juni vindt de opening plaats van de expositie Vertel bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Onder begeleiding van kunstenaar Elske Berndes, vakdocent Bart Boonen en schrijfster Heidi Koren hebben leerlingen van het Citadel college in Lent, tijdens een masterclass Art,  taal en kunst bij elkaar gebracht. De expositie duurt tot 14 juli.
U bent van harte welkom.

Aanvang 16.00 uur

Leerlingen werken met kunstenaars in de klas aan eigen expositie Vertel
Leerlingen van het Citadel College te Lent volgen in de eerste twee leerjaren een masterclass Art; een vak waarin onderzoekend leren centraal staat. Ook verdiepen de leerlingen zich bij dit vak in verschillende aspecten van taal, kunst en vormgeving. Gedurende een periode van zeven weken wordt een klas dit schooljaar begeleid door kunstenares Elske Berndes en schrijfster Heidi Koren. Berndes leert de jongeren illustreren, waarbij ook tekenen en typografie aan bod komen. Koren dicht met de jongeren. Vaste vakdocent Bart Boonen zorgt samen met de klas dat er per persoon één eindresultaat ontstaat waarin taal en beeld bij elkaar komen.
De werken worden bij Boekhandel Dekker v.d. Vegt geëxposeerd. De expositie wordt geopend op vrijdag 27 juni om 16 uur. Met een beetje geluk trekken een aantal leerlingen de stoute schoenen aan om hun gedicht ten gehore te brengen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.