Vrijdag 27 juni vindt de opening plaats van de expositie Vertel bij Dekker v.d. Vegt in de Marikenstraat. Onder begeleiding van kunstenaar Elske Berndes, vakdocent Bart Boonen en schrijfster Heidi Koren hebben leerlingen van het Citadel college in Lent, tijdens een masterclass Art,  taal en kunst bij elkaar gebracht. De expositie duurt tot 14 juli.
U bent van harte welkom.

Aanvang 16.00 uur

Leerlingen werken met kunstenaars in de klas aan eigen expositie Vertel
Leerlingen van het Citadel College te Lent volgen in de eerste twee leerjaren een masterclass Art; een vak waarin onderzoekend leren centraal staat. Ook verdiepen de leerlingen zich bij dit vak in verschillende aspecten van taal, kunst en vormgeving. Gedurende een periode van zeven weken wordt een klas dit schooljaar begeleid door kunstenares Elske Berndes en schrijfster Heidi Koren. Berndes leert de jongeren illustreren, waarbij ook tekenen en typografie aan bod komen. Koren dicht met de jongeren. Vaste vakdocent Bart Boonen zorgt samen met de klas dat er per persoon één eindresultaat ontstaat waarin taal en beeld bij elkaar komen.
De werken worden bij Boekhandel Dekker v.d. Vegt geëxposeerd. De expositie wordt geopend op vrijdag 27 juni om 16 uur. Met een beetje geluk trekken een aantal leerlingen de stoute schoenen aan om hun gedicht ten gehore te brengen.

4 thoughts on “Expositie VERTEL bij Dekker v.d. Vegt boekverkopers”
  1. Comme la marque de luxe, louboutin noir de Chaussures Christian Louboutin pas seulement célèbre pour sa haute qualité et style à la mode, mais aussi pour son prix élevé. Cependant, chaussure louboutin femme à notre christian louboutin soldes offre un grand escompte. Elle vous fera économiser beaucoup d’argent et vous avez seulement besoin de payer un peu d’argent pour cela.
    louboutin site officiel http://www.gites-casaledivito.fr/wp-app2.php

  2. Jimmy Choo men casual shoes are often dressy enough to wear at work but tend to be a little lighter, more flexible and more cushioned than dress shoe styles. The range of casual fashions you will find here at our outlet online store. Jimmy Choo men casual Shoes are quite extensive and encompasses shoes that are appropriate for work or leisure.
    jimmy choo shoes sale http://www.kalaber.ro/wp-feed.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.