Nijmegen – Een 25-jarige motorrijder is maandagavond aan de Paul Krugerstraat in Nijmegen overleden aan de gevolgen van een frontale botsing met een auto. Een 26-jarige automobiliste die ook betrokken was bij het ongeluk, bleef ongedeerd. Ze werd voor verhoor meegenomen door de politie. De botsing was volgens ooggetuigen zonder schuld van de automobiliste, de motorrijder bleek ‘veel te hard te rijden’.

De motorrijder reed rond 19.30 uur over de Paul Krugerstraat toen hij door onbekende oorzaak in aanrijding kwam met de automobiliste die vanaf de Generaal Smutsstraat kwam aangereden. De motorrijder raakte bij het ongeval ernstig gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier overleed de man kort daarna aan zijn verwondingen.

Het verkeersongevallenteam van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.