Malden – De politie heeft op zondagavond 8 juni in Malden een 61-jarige man uit Mook aangehouden wegens rijden onder invloed. De bestuurder bleek te rijden zonder geldig rijbewijs.

Rond 21.00 uur kreeg de politie een melding van een getuige die zag dat er een auto aan het slingeren was op de Broekkant in Malden. Gewaarschuwde agenten hebben de bestuurder, de 61-jarige man, aan de kant van de weg gezet en een blaastest bij hem afgenomen. De man blies een “F” en moest vervolgens mee naar het politiebureau. Daar bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs; deze bleek al eerder te zijn ingevorderd voor het rijden onder invloed. Door de politie is een proces-verbaal opgemaakt dat behandeld zal worden door het Openbaar Ministerie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.