Na de bekendmaking van Erwin Duits dat hij zijn functie als voorzitter zou neerleggen, ging het bestuur van De Maatschappelijke MeerWaarde op zoek naar een waardige opvolger. Deze is gevonden in de persoon van Bert Jeene, voormalig wethouder van de gemeente Nijmegen.

De Maatschappelijke MeerWaarde koppelt kennis, vaardigheden en middelen van bedrijven aan vragen van maatschappelijke organisaties. Matches tussen maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven worden via de website van De Maatschappelijke MeerWaarde gemaakt of tijdens de jaarlijkse Beursvloer gesloten. Daarnaast stimuleert De Maatschappelijke MeerWaarde het maatschappelijk betrokken ondernemen door middel van de jaarlijkse uitreiking van de MVO Award.
Bert voelt zich vereerd met de benoeming en heeft er duidelijk zin in. “De afgelopen vier jaar heb ik als wethouder van Nijmegen, economie en financiën, een grote maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijfsleven ervaren. Mooi dat ik in deze functie als voorzitter van De Maatschappelijke MeerWaarde verder kan bouwen aan die structurele samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.
Bert Jeene werkt al zijn hele leven in het bedrijfsleven en spreekt dan ook de taal van de bedrijven. Dat zal zeker helpen om De Maatschappelijke MeerWaarde nog steviger geëtaleerd te krijgen in de regio.