Nijmegen – De politie had rond middernacht de handen vol toen een 24-jarige Nijmegenaar door het lint ging in de Molenstraat. Omdat het publiek zich met de aanhouding ging bemoeien werd assistentie ingeroepen. Het incident vond plaats enkele uren na de overwinning van het Nederlands Elftal op Chili.

Surveillerende collega’s hadden de man al een keer aangesproken voor het vechten op straat. Ondanks dat bleef hij anderen lastigvallen. Omdat de man ook naar de agenten agressief was en hij niet wenste te vetrekken werd hij aangehouden. Dit trok nogal wat publiek die zich op hun beurt er zich ook mee begonnen te bemoeien en zich tegen de agenten keerden. De agenten riepen assistentie in om uiteindelijk toch de verdachte te kunnen aanhouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Daar mag hij vandaag uitleg geven waarom hij zich zo heeft gedragen.