Nijmegen – Een opmerkelijk incident op Arnhem CS woensdagavond. Vijf vrouwen afkomstig uit Nijmegen, zijn op het Centraal Station van Arnhem spoorwegpersoneel te lijf gegaan. Het spoorwegpersoneel sprak de vrouwen aan, omdat ze aan het roken waren op een plek waar dit verboden is.

Een vrouwelijke conductrice sprak een vrouw aan, omdat die een sigaret aanstak. Daarop kwamen de vriendinnen van de rokende vrouw naar voren, en ontstond een flinke woordenwisseling. De groep dames voelde zich daarna dermate op hun tenen getrapt, dat ze overgingen op geweld. Ander spoorwegpersoneel schoot te hulp.

De conductrice zou bij de geweldpleging zijn geslagen, bespuugd en in het kruis gekrapd en geschopt en aan haar haren zijn getrokken. De 5 vrouwen werden door andere mensen overmeesterd en overgeleverd aan de politie. Er wordt tegen de vrouwen proces-verbaal opgemaakt, het spoorwegpersoneel heeft aangifte gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.