Nijmegen – De man die afgelopen maandag na een achtervolging door de politie twee kinderen achterliet in de auto, blijkt de opa te zijn van de kinderen. Hij is nog steeds voortvluchtig. Bij de achtervolging veroorzaakte de opa ook nog een zwaar ongeluk, waarbij een andere automobilist door de brandweer moest worden bevrijd uit zijn auto. Saillant detail is dat de auto ook nog was uitgeleend door de ouders van de kinderen, aan hun opa. De opa wilde hiermee de kinderen op en neer rijden naar een verjaardagsfeestje.

De ouders van de kinderen reageren kwaad en vol onbegrip over de actie van hun vader. Ze verwachtten dat de oude man dacht dat de politie achter hem aanzet voor enkele kleine overtredingen, maar weten niet hoe of wat. De man moet een black-out hebben gekregen.

De 28-jarige man die aan de Neerbosscheweg bij een ongeluk klem kwam te zitten in zijn auto, maar het naar omstandigheden redelijk goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.