Nijmegen – De Vierdaagsefeesten zijn dit jaar groter dan ooit. Meer dan 30 verschillende podia en themalocaties zullen tijdens de 45e editie van de feesten open zijn. Reden voor een recordaantal podia, is het feit dat oude locaties voor podia deze jaargang weer terugkeren. Een voorbeeld daarvan is Plein 1944, waar een podium voor de Primark komt. Plein 1944 wordt op de woensdag van de Vierdaagsefeesten echter het centrum van een Roze Feestje. Op Plein 1944 zullen aan beide zijkanten overkappingen zijn. Verder is de Waalkade vrij van verbouwingen, waardoor daar ruimte is voor een tent.

Succesvolle podia uit de 44e editie in 2013, krijgen ook deze editie weer een programma. Voorbeelden daarvan zijn de Ramblas, Jazz in het Kronenburgerpark en Radboudlezingen op de Kaaij onder de Waalbrug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.