Gelderland/Nijmegen – De treinstations in de provincie Gelderland worden slecht beoordeelt, dit blijkt uit onderzoek van reizigersvereniging Rover. Rover benaderde reizigers om hun mening te geven over allerlei zaken rondom de treinstations. Daaruit kwam naar voren dat het treinstation in Arnhem samen met Utrecht het meest toe is aan verbeteringen. Voor Utrecht-station werden 40 verbeterpunten genoemd, het station in Arnhem kreeg advies tot 36 verbeterpunten.

Ook het station in Nijmegen wordt relatief slecht beoordeelt. Zij staan in de negatieve top10, net als het station Ede-Wageningen. Nijmegen-station kreeg 19 verbeterpunten, het eindigt daarmee op plek 7, waarbij plek 1 het slechtste station is. Aan het onderzoek hebben 1427 mensen deelgenomen, op alle grote treinknooppunten in Nederland.

De volgende punten werden door reizigers het meest genoemd als klacht:
– Tekort aan beschutte wachtruimte
– Onlogische indeling station
– Onveilige omgeving/sfeer
– Slechte voorzieningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.