Let the 90’s return! Met LUX30+ gewoon lekker dansen gaan we terug naar al die dansvloerknallers van toen. Terug naar de tijd van Flodder, Dirty Dancing, Bay Watch en The A-team. Vier keer per jaar gaat dit feestje plaatsvinden. De eerste editie is op zaterdag 14 juni. Stof je oude dansmoves af, ze mogen weer geshowd worden!

 

Met LUX30+ gaan we terug naar het nachtleven van de 90’s/00’s, met af en toe ook muziek uit de 80’s. LUX-publiek liet weten weer “ouderwets te willen feesten”. Voor ons de reden om 90’s muziek als basis te gebruiken. DJ’s Hans en Caspar (beiden bekend van voormalig “Danscafé de Swing”) tillen met hun muziek het publiek naar hogere sferen. Van Robin S tot Snap via Underworld tot Nivarna, de beste hits komen voorbij. Stilstaan is geen optie, de voetjes moeten van de vloer!

 

Zaal7 wordt omgetoverd tot een danspaleis. Zodat er gedarteld, gesprongen en gezwierd kan worden. Dat wordt smullen. Succes gegarandeerd! Na de eerste editie van LUX30+ op 14 juni mag je je al verheugen op de volgende. Vier keer per jaar gaat dit feestje plaatsvinden. Dans op 13 september en 15 november gewoon lekker verder!

 

Op zaterdag 14 juni staat LUX30+ van 21.00 tot 02.00 uur in LUX. Een ticket is € 7,50 in de voorverkoop. Aan de deur betaal je € 8,50.

Voor meer informatie en kaarten: www.lux-nijmegen.nl/specials

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.