Nijmegen – De Nijmeegse poprockband Go Back To The Zoo, die internationale bekendheid geniet, staat 20 juni in het voorprogramma van John Mayer in de Ziggo Dome in Amsterdam. De bekende Amerikaanse singer/songwriter had bij dit voorprogramma uitgebreid de keuze tussen verschillende nationale en internationale bands die hiervoor interesse hadden getoond. Uiteindelijk koos John Mayer zelf voor Go Back To The Zoo.

Go Back To The Zoo is uitstekende reclame voor Nijmegen. De band brengt dit jaar alweer haar 3e album uit, en een einde aan het succes lijkt nog niet in zicht. In het najaar zal Go Back To The Zoo een tour maken door Nederland, die tour zal beginnen in hun ‘hometown’. Hun eerste optreden zal op 23 oktober te Doornroosje in Nijmegen zijn.

One thought on “Go Back To The Zoo uit Nijmegen in voorprogramma John Mayer”

Comments are closed.