ONTDEK DE REGIO ARNHEM NIJMEGEN OP DE LIBELLE ZOMERWEEK

ELST – Dit jaar vindt de 18e editie van de Libelle Zomerweek plaats met als thema “Dolce & Libella”. Zo’n 85.000 bezoekers kunnen genieten van modeshows, optredens en workshops en inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een weekendje weg of dagje uit. Regiomarketing Gelderland verwacht flinke belangstelling voor de stand van de regio Arnhem Nijmegen, één van de Gelderse streken. De Libelle Zomerweek vindt plaats van maandag 12 t/m zondag 18 mei 2014 op het Almeerderstrand bij Almere. 

 

Highlights van de regio

De regio Arnhem Nijmegen is dit jaar wederom vertegenwoordigd met vrolijke, frisse stand die past bij het thema ‘Dolce & Libella’. In een ongedwongen sfeer kan de bezoeker kennis maken met de vele toeristisch-recreatieve mogelijkheden van de regio Arnhem Nijmegen. Een gezellig dagje shoppen in Arnhem, cultuur bekijken in de oudste stad van Nederland, Nijmegen, een bezoek aan Burgers’ Zoo of wijn proeven in Groesbeek. Gelderland levert je mooie streken. Regiomarketing Gelderland verwacht dat ook dit jaar de bezoekers gretig informatie mee zullen nemen voor inspiratie voor een dagje uit of weekendje weg.
Win een weekendje weg

Bij een bezoek aan de stand maakt men kans op een weekendje weg in het Rijk van Nijmegen met overnachting bij Landgoed, Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek. Via de Facebook pagina van de regio Arnhem Nijmegen (www.facebook.com/RegioArnhemNijmegen) kan de bezoeker een persoon uitnodigen voor een weekendje weg. Uit de deelnemers wordt later een winnaar bekend gemaakt. Ook worden er entreekaarten voor diverse musea en attracties weggegeven.

 

Praktische informatie

De Libelle Zomerweek is geopend van maandag 12 t/m zondag 18 mei van 10.00 tot 18.00 uur. Locatie: het Almeerderstrand, IJmeerdijk 1, 1309 BA Almere. Het standnummer van de regio Arnhem Nijmegen is 3010 (nabij ingang 3).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.