Binnenste Buiten en De Kevins uit Antwerpen spelen op zondag 25 mei  2014 van 15.00 – 17.00 uur een theatersportwedstrijd in café The Shuffle, Berg en Dalsweg 200 in Nijmegen. De toegang is € 4,-www.bibu-nijmegen.nl

De Kevins is een begrip in theatersportland. Ze zijn een graag geziene gast op Nederlandse theatersporttoernooien, weekends of wedstrijden. Daar brengen ze hun Belgische charme en hun scherpte ten tonele. Binnenste Buiten gaat samen met De Kevins alles uit de kast halen om van deze theatersportwedstrijd een waar feest maken.

Bekijk alvast een interview dat De Kevins gaven tijdens het Nederlands Theatersporttoernooi: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WOiWFPaADTo

Wat is theatersport?
Theatersport is een improvisatievoorstelling in de vorm van een wedstrijd. Twee teams dagen elkaar uit tot het spelen van scènes. De ingrediënten van de scène -de karakters, de locatie, de stemming, enzovoort- vragen de spelers aan het publiek. Met de suggesties van het publiek spelen de acteurs al improviserend een (kort) toneelstuk. Het publiek wordt meegesleurd in een achtbaan van onverwachte situaties, spanning, muziek, humor en emotie. Strenge maar rechtvaardige rechters leiden het geheel in goede banen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.