Nijmegen – Aan de Neerbosscheweg ter hoogte van de brug heeft zich maandagavond een verkeersongeluk voorgedaan, waarbij een automobilist gewond raakte. De automobilist reed nietsvermoedend rond, toen hij van achteren werd aangereden door een bestuurder die op dat moment voortvluchtig was voor de politie. De dader kreeg een stopteken van de politie, maar besloot juist extra gas bij te zetten. Daarbij verloor hij het overzicht en reed het slachtoffer uit de omgeving Nijmegen aan. Het slachtoffer raakte daardoor bekneld in zijn voertuig, en moest worden bevrijd door de brandweer. Hij is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats rond 21.30 uur. De weg werd daarop afgezet voor onderzoek en opruimwerkzaamheden. Alsof de dader nog niet genoeg had aangericht, reed hij na het ongeval gewoon door. Zijn auto werd even later in stadsdeel Lindenhorst teruggevonden. Van de dader is echter nog niet gepakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.