Nijmegen – Dinsdagmiddag zijn een 34-jarige man uit Beuningen en een 40-jarige man uit Nijmegen aangehouden omdat zij op een bromfiets reden die gestolen bleek te zijn. De 40-jarige werd kort na zijn aanhouding vrijgelaten omdat hij geen verdachte meer was. De 34-jarige Beuningenaar wordt wel verdacht van heling en/of diefstal.

Een motoragent zag de twee over de Wijchenseweg rijden het rode licht negeren. Hij liet de twee stoppen op de 15e straat in de Voorstenkamp. Bij controle van het kenteken bij de meldkamer werd duidelijk dat de bromfiets als gestolen stond gesignaleerd. Beide mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De 34-jarige verdachte had ook nog twee boetes openstaan. Na verhoor en afhandeling van de boetes werd de Beuningenaar in de loop van de avond weer vrijgelaten.