In een loods aan Het Ambacht in Westervoort heeft de politie donderdagavond twee arrestaties verricht na de ontdekking van een hennepkwekerij. Het gaat om een 33-jarige Nijmegenaar en een 34-jarige inwoner van Malden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor na een melding van een verdachte situatie. Zo hadden getuigen die avond enkele personen in de weer gezien bij de loods. Omdat bij de politie al eerder informatie was binnengekomen over mogelijke hennepteelt werd direct ingezet. In de loods bleken bijna 900 hennepplanten te staan. De beide mannen die binnen waren werden direct aangehouden op verdenking van hun betrokkenheid bij de hennepteelt. De kwekerij is dezelfde avond nog ontmanteld. De beide mannen zitten voorlopig vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.