Nijmegen-Malden – Het opsporingsprogramma Dossier GLD van TV Gelderland zal donderdag aandacht besteden aan een serie aanrandingen en schennisplegingen die de afgelopen maanden plaatsvonden op het Schutterspad in Nijmegen en de Witteweg in de gemeente Heumen.

In de maand februari werden vier vrouwen, nadat ze door een jongen waren aangesproken, door hem in hun kruis gegrepen. Ook zijn er uit diezelfde omgeving 7 meldingen gekomen van vrouwen die door een jongen zijn aangesproken waarna hij zijn geslachtsdeel liet zien.
In alle zaken gaat het waarschijnlijk om dezelfde dader.

Oproep aan de verdachte

Van de jongen zijn inmiddels bewakingsbeelden beschikbaar. Omdat hij waarschijnlijk nog minderjarig is, wordt hij donderdag nog niet herkenbaar getoond. In de uitzending wordt hij dringend opgeroepen om zich bij de politie te melden.
Daarnaast worden ook vrouwen, die iets dergelijks is overkomen en die dat nog niet gemeld hebben, opgeroepen om alsnog contact met de politie op te nemen.

One thought on “Politie op zoek naar jonge aanrander en schennispleger”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.