Nijmegen – De overvallers van een villa in Berg en Dal in november van het vorige jaar, die allen tot tussen de 5 en 6 jaar cel zijn veroordeelt, gaan eensgezind in beroep tegen hun straf. De eerdere straf werd uitgesproken door de rechtbank in Arnhem, 3 Nijmegenaren en een Amsterdammer moesten brommen. Het viertal overviel in November een villa in Berg en Dal, waarbij ze contant geld, sieraden en een Audi Q5 buitmaakten.

Aanvankelijk leek 1 van de daders, een 25-jarige Nijmegenaar, niet in hoger beroep te gaan. In overleg met zijn advocaat heeft hij echter toch besloten mee te gaan met zijn 3 lotgenoten in hun hoger beroep. De Amsterdammer, volgens de rechtbank initiatiefnemer van de overval, kreeg de hoogste straf. De overval wordt aangemerkt als zeer gewelddadig, de slachtoffers zijn bij de overval niet ontzien door de overvallers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.