Nijmegen – In de voorbije weken worden steeds vaker kuipstoeltjes in het Goffertstadion doormidden geschopt, zo meld NEC. De supporters zijn door de stress vaker geneigd frustraties te botvieren en zo stoeltjes te vernielen. Hoewel dit beter is dan te gaan rellen of spreekkoren aan te duiden, het kost de club flink geld. Inmiddels zijn door de vernielingen aan de stoeltjes het aantal reservestoeltjes op. NEC komt daarom met een statement naar buiten: Laat het stadion heel.

Met de wedstrijd lijkt het erger te worden. Tegen Heracles werden nog 40 stoeltjes vernield, in de wedstrijd tegen Cambuur is dit aantal gestegen tot 60. NEC moet in de strijd tegen degradatie alle zijlen bijzetten. Bij een eventuele degradatie van de Nijmegenaren gaat de begroting substantieel omlaag. De club moet daarom ‘elke euro omdraaien’.

Dit seizoen speelt NEC nog slechts een thuiswedstrijd, dit is tegen FC Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.