Nijmegen – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 19 april een 28-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor verboden wapenbezit . Die nacht rond half vijf kreeg de politie een melding dat er geschoten zou worden in een woning in de wijk Meijhorst. Ter plekke verklaarde de bewoner dat hij dacht dat hij iemand op zijn balkon hoorde en vervolgens geschoten zou hebben. De man is aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit en overgebracht naar het politiebureau. Bij het schietincident is niemand gewond geraakt.

Politie zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het incident en doet daarvoor onderzoek in en rond de woning. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.