Nijmegen – Een 19-jarige jongeman uit Nijmegen is gisteren omstreeks 20.45 uur van zijn fiets beroofd. De diefstal vond plaats in de Mirtestraat in Nijmegen. De politie is op zoek naar getuigen.

Hij fietste vanuit de Varenstraat de Floraweg omhoog toen hem een jongen tegemoet liep midden over straat. De jongen dwong hem te stoppen, gaf hem een duw en voordat hij er erg in had pakte de onbekende jongen zijn fiets en reed er mee weg. De fietsendief reed vervolgens weg in de richting van de Looimolenweg. Het slachtoffer rende naar huis en belde daar de politie. Het betrof een een zilverkleurige damesfiets

Signalement:

  • Licht getinte huidskleur
  • Ongeveer 16 a 17 jaar oud
  • Slank postuur
  • Ongeveer 1.75 mtr. lang
  • Zwart stekelig haar, zijkanten opgeschoren
  • Zwarte jas met capuchon
  • Spijkerbroek

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord te hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.