Nijmegen – Studievereniging Ismus uit Nijmegen heeft belangrijke landelijke politici weten te strikken om richting Nijmegen te komen. Fractievoorzitters die op bezoek komen in Nijmegen zijn Emile Roemer, Marianne Thieme, Norbert Klein en Kees van der Staaij. Al deze prominente politici komen in verband met de verkiezingen of voor het geven van een gastcollege naar Nijmegen.

Vandaag heeft voormalig VVD’er Bolkestein een gastcollege gehouden. Op 17 maart komt, in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen, PvdA-Kamerlid Mi Lei Vos naar Nijmegen.

De maand mei en begin juni staat in het teken van de fractievoorzitters. Op 7 mei komt Norbert Klein van de 50-plus partij langs. Marianne Thieme van de Partij van de Dieren komt op 14 mei op bezoek en Kees van der Staaij van de SGP is 16 mei aanwezig.

De bezoeken worden afgesloten door SP-leider Emile Roemer. Hij komt 11 juni een gastcollege geven in de Waalstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.