Budoshop+ organiseert op zaterdag 22 maart voor de 4e keer de Martial Arts beurs. Deze budobeurs wordt gehouden van 17.45 tot 21.00 in de Jan Massinkhal, Dukenburgseweg 5 in Nijmegen. Maar liefst 16 verschillende vechtsporten laten in korte demonstraties hun mooiste vechtkunsten en technieken zien: Brazilian Jiu-Jitsu,Taekwondo, Jiu-Jitsu, Iaido, Pencak Silat, Boksen, Aikido, Hanmudo, Capoeira, Nin-Jitsu, MMA, Kickboksen, Karate, Judo, Kendo en Tai Chi. Kijk voor het actuele programma op www.budoshopplus.nl. Nieuw dit jaar zijn 4 blokken van demo-wedstrijden.

Nijmegen kent een goed en uitgebreid vechtsportklimaat: een dwarsdoorsnede van de budosporten die je er kunt beoefenen zijn dan ook te zien op de Martial Arts beurs. Nieuw op de beurs zijn dit jaar de demonstratiewedstrijden.

 De avond staat in het teken van “budo is een leefstijl”. Sportiviteit en respect in de sportzaal en daarbuiten zijn een basishouding van de budosporter. Het beoefenen van martial arts geeft een positieve weerslag in het dagelijkse leven. De schoonheid van oosterse vechtkunsten en natuurlijk het plezier in het beoefenen ervan maken het plaatje compleet.

 In de pauze is er catering met oosterse versnaperingen, een informatiemarkt waarop alle clubs zich presenteren, kunnen kinderen vrij de mat op en is er muziek van DJ Bebolder. 

 De organisatie is in handen van Budoshopplus, in samenwerking met Sportscentre Fudochi. Entree bedraagt € 8,50 aan de kassa of € 7,50  in de voorverkoop (verkrijgbaar bij Budoshop+, Tweede Oude Heselaan 183A te Nijmegen). Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

3 thoughts on “Demonstraties en demo-wedstrijden bij Martial Arts Beurs”
  1. Jimmy Choo shoes outlet sale the Jimmy Choo Women Sandals Sale for spring and summer new arrivals. Jimmy Choo Women Shoes are women’s favorite shoes and with good reason. It’s because of the huge selection of the different styles of sandals that are now offered and are very popular. Jimmy Choo Women Sandals Sale used to mean flat shoes with straps that were made for all day easy wear. sytoosn18
    cheap jimmy choo shoes http://markgeorge.com/wp-feed.php

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.