Sinds vrijdag 21 maart zijn Monique Kauffman en Hans Peters de nieuwe eigenaren van Dekker v.d. Vegt Boekverkopers, voorheen Polare Nijmegen, in de Marikenstraat in Nijmegen. Na twee maanden van heel hard werken aan een doorstart van deze Nijmeegse boekhandel (meer dan 150 jaar geleden opgericht) is het nu een feit. Dekker v.d. Vegt is terug en zal onder de bezielende leiding en een enthousiast en ervaren team weer de boekhandel worden die veel Nijmegenaren waarderen.

‘Nu gaan we hard aan het werk om het nieuwe Dekker v.d. Vegt op poten te zetten. Daarbij komt nogal wat kijken. Op de eerste plaats moet onze voorraad weer op peil worden gebracht. Maar de checklist is lang: van draagtassen tot computersystemen, van krantenverkoop tot financiële administratie’ aldus teamleider Sascha Falkenhagen.

Het streven is om op maandag 31 maart weer open te gaan. Of dat wordt gehaald moet de komende week blijken. Veel zaken zijn de afgelopen weken al voorbereid en hopelijk kan alles ook zo snel gaan als gewenst.

Op zaterdag 5 april wordt Dekker v.d. Vegt Boekverkopers officieel en feestelijk geopend. Het hele weekend van 5 en 6 april zijn er bijzondere activiteiten. Binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.