Nijmegen – De ChristenUnie is dankbaar voor het grote aantal stemmen dat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart behaald werd. Daarnaast is de ChristenUnie haar achterban dankbaar en kijkt ze terug op een goede campagneperiode.

Ondanks dat het aantal stemmen niet genoeg was om een zetel in de Nijmeegse gemeenteraad te behalen, is de ChristenUnie positief gestemd. Lijsttrekker Marijn Gunnink: “De ChristenUnie staat in Nijmegen op de kaart. Wij hebben duidelijk een christelijk geluid in de Nijmeegse politiek laten horen.” De vind-ik-gezegendtour was een groot succes en online is de partij erg actief geweest. Een zetel is er dit jaar niet gekomen, maar dit is voor de ChristenUnie zeker geen reden om te treuren. Met opgeheven hoofd kijken zij terug op een goede, intensieve periode van campagne voeren. Gunnink: “We hebben een goede campagne gevoerd en veel goede gesprekken gehad.” Tot slot bedankt de partij God voor de kracht die Hij hun gegeven heeft om campagne te voeren en bedankt ze haar achterban voor hun steun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.