Nijmegen / Wageningen – De politie van Wageningen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Kolkakkerweg een 28-jarige inwoner van die plaats aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling en bedreiging die kort daarvoor werden gepleegd in Nijmegen.

Een inwoner van Tiel had zijn auto geparkeerd op de Waalkade in Nijmegen. Toen hij bij zijn auto terug kwam, zag hij dat drie mannen bezig waren om zijn auto te vernielen. Eén van de mannen stond op het dak van de auto te dansen. Toen de Tielenaar wilde ingrijpen werd hij door één van de daders met een mes bedreigd. De drie gingen er daarna in een auto vandoor.
Op basis van het kenteken werd naar de auto uitgekeken. Agenten in Wageningen zagen de auto rijden op de Kolkakkerweg in die plaats. Ze konden de bestuurder van de auto aanhouden. De verdachte is overgebracht naar Nijmegen en daar op het politiebureau ingesloten. De recherche doet onderzoek naar zijn mededaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.