Het Dijkmagazijn wordt op woensdag 26 februari een heuse timmerwerkplaats.
De Beuningse vogels zullen er blij mee zijn, want op deze gezellige knutselmiddag worden er vogelhuisjes getimmerd, geschilderd en versierd.
De vogels in je eigen tuin krijgen een prachtig huisje om in te wonen en te schuilen.

Voor vogels is het soms best lastig om in een woonwijk een goede plek te vinden voor hun nestje. Met een mooi vogelhuisje lok je vogels naar jouw tuin of balkon, zodat ze er tot in de late lente kunnen huizen.

Het Dijkmagazijn zorgt voor op maat gezaagde plankjes die je zelf in elkaar schroeft.
Daarna kun je het huisje beschilderen. Met schutkleuren, of juist vrolijke kleurtjes, zodat ze hun huisje goed kunnen herkennen! Net wat je zelf mooi vindt, of wat vogels mooi zullen vinden. Met een beetje geluk kun je de hele lente genieten van een vrolijke familie fladderaars!

Nestkastjes, woensdag 26 februari van 14.00-15.30 uur. Het Dijkmagazijn, Dijk 41 Beuningen. Maximaal 12 kinderen van 7 tot 12 jaar. Reserveren via dijkmagazijn@hetnet.nl, vol=vol. Kosten € 4,50 inclusief materiaal en drankje.
Voor informatie: 024-6777000. Zie ook www.hetdijkmagazijn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.