De Stem van Nijmegen: Met welke politieke partij komt uw mening het meest overeen?

Benieuwd welke partijen hetzelfde over de toekomst van de stad denken als u? Ga dan naar De Stem van Nijmegen en vul de stemhulp in! Met deze stemhulp kunt u uw mening over actuele kwesties in Nijmegen vergelijken met de mening van de partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart meedoen. 

U geeft per stelling aan in hoeverre u het eens of oneens bent. Vervolgens kunt u ook de stellingname van politieke partijen direct bekijken en de motivering lezen van elke partij.

Na afloop van de stemtest kunt u uw uiteindelijke stemadvies ook delen via Facebook en Twitter. Met de stemtest is het mogelijk aan te geven wat u ‘het beste idee voor Nijmegen’ vindt of u kunt stemmen op de ideeën van andere Nijmegenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.