Nijmegen- Voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar is het verplicht om tijdens Carnaval een polsbandje te dragen, als men tenminste alcoholhoudende drank wil. Doen de mensen in deze leeftijdsgroep dat niet, dan kunnen ze tijdens Carnaval in geen enkele horecagelegenheid in de binnenstad drank kopen of drinken. De GGD geeft aan dit de beste manier te vinden om de jongeren te kunnen controleren.

De GGD heeft voor de gelegenheid 25.000 polsbandjes laten maken, die op vertoon van een geldige identiteitskaart kunnen worden opgehaald op 40 plaatsen in Nijmegen en omgeving.

Dezelfde regeling geldt overigens in plaatsen als Huissen en Malden tijdens Carnaval.

7 thoughts on “Polsbandje verplicht in Nijmegen tijdens Carnavalsviering”
  1. whoah this blog is excellent i really like reading your articles. Stay up the good work! You already know, many persons are looking around for this info, you could help them greatly. fabgggeddede

  2. Hello, Neat post. There’s a problem with your web site in web explorer, may test thisK IE still is the market leader and a large component to people will leave out your magnificent writing due to this problem. dfedcbkfekbafabk

  3. Thank you, I have just been searching for info about this subject for a long time and yours is the greatest I’ve found out so far. However, what about the bottom line? Are you positive concerning the supply? fkefddcddfkd

  4. Surely together with your thoughts here and that i adore your blog! Ive bookmarked it making sure that I can come back &amp read more inside the foreseeable future. fefbggbgfacebkee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.