Groesbeek – Woensdag 12 februari is een 20-jarige man uit Groesbeek aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een schuurinbraak te hebben gepleegd en hierbij een scooter te hebben gestolen.

Woensdagavond werd omstreeks 20.00 uur gemeld dat een inbraak had plaatsgevonden in een schuur aan de Molenweg in Groesbeek. Uit de schuur was een scooter ontvreemd. Aan de hand van het opgegeven signalement gingen agenten op zoek naar de scooterdief. Op de Pannenstraat in Groesbeek zagen ze de scooter rijden, waarna de achtervolging werd ingezet. Op de Van Ruysdaelweg werd de scooter aangetroffen. De dief was met de scooter tegen een geparkeerde auto gereden en was er vervolgens te voet vandoor gegaan, de wijk in. Bij de scooter werd een mobiele telefoon aangetroffen. Deze werd in beslag genomen en aan de hand daarvan kon worden achterhaald wie de vermoedelijke dief was. Later op de avond werd de verdachte, een 20-jarige man uit Groesbeek, bij zijn verblijfadres aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.