NIJMEGEN – Naar aanleiding van de brand in het kamer- en ateliercomplex aan de Groesbeekseweg zijn de afgelopen tijd vele acties op touw gezet om de getroffen mensen een hart onder de riem te steken. Inmiddels is duidelijk geworden dat deze acties in totaal al een bedrag van rond de 20.000 euro hebben opgeleverd, met daarbij natuurlijk de 10.000 euro die al beschikbaar was gesteld door de gemeente Nijmegen uit het noodfonds. In totaal is er dus al ruim 30.000 euro opgehaald om de kunstenaars en bewoners van het pand financieel een steun in de rug te geven.

Komende week staat bij het Vasim in Nijmegen nog een verkoopdag gepland met verzamelde spullen die niet zijn opgehaald. De opbrengst van alle acties gaat naar ratio naar de meest getroffen bewoners van het pand in Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.