Nijmegen – Zaterdagavond trof de politie in een woning aan de Rode Toren een 64-jarige vrouw dood in haar woning aan. De politie deed ter plaatse uitgebreid onderzoek. Sectie zal moeten uitwijzen of de vrouw een natuurlijke dood is gestorven.

Een familielid van de vrouw maakte zich zorgen om haar en had gevraagd aan de politie een kijkje te gaan nemen. Op aanbellen werd niet opengedaan en om binnen te kunnen moest er een ruitje worden ingeslagen. In de woning troffen agenten het stoffelijk overschot aan. Omdat niet duidelijk was of er sprake was van een natuurlijke of een niet-natuurlijke dood werd ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. Maandag werd sectie verricht op het stoffelijk overschot. Zoals het er nu naar uit ziet lijkt de vrouw een natuurlijke dood te zijn gestorven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.