Burgemeester Bruls heeft na de problemen rond de wedstrijd NEC-FC Utrecht twee mannen een omgevingsverbod voor het Goffertstadion opgelegd. Het verbod duurt twee jaar.

Voorafgaand aan de wedstrijd NEC-FC Utrecht op 22 januari jl werd een supportersbus van FC Utrecht op de Neerbosscheweg bekogeld. Er werd onder meer met stenen, hout en zwaar vuurwerk gegooid. Twee mannen werden toen door de politie aangehouden.

Burgemeester Bruls heeft besloten deze twee mannen een omgevingsverbod voor het stadion op te leggen. Het besluit daartoe is inmiddels aan beide mannen bekend gemaakt. Het verbod houdt in dat de mannen zich twee jaar lang op wedstrijddagen van NEC tussen vier uur voor en vier uur na de wedstrijd niet in de omgeving van het stadion mogen bevinden. NEC heeft de mannen een lokaal stadionverbod opgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.