Nijmegen – De politie doet onderzoek naar een gewapende overval op de Jumbo in de Nijmeegse wijk Malvert. Daar werd zaterdagavond 18 januari omstreeks 19.40 uur een caissière door een nog onbekende man bedreigd met een mes. De jongeman vroeg om geld, maar alerte klanten stoorden de man door met winkelmandjes naar hem te gooien. De dader is zonder buit weggerend in de richting van de Lankforst. Meerdere eenheden van de politie hebben in de omgeving gezocht, maar geen verdachte aangetroffen. De bedreigde caissière is opgevangen in het politiebureau.

Signalement

Het gaat vermoedelijk om een jonge blanke man, tussen de 15 en 25 jaar oud. Hij droeg zwarte kleding en een zwarte jas met capuchon. Ook droeg hij een zwarte sjaal, deels voor zijn gezicht.

Getuigen die iets gezien of gehoord hebben en nog geen contact hebben gehad met de politie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.