Nijmegen – Vrijdagochtend rond 06.30 uur heeft de politie twee Poolse mannen van 36 en 8 jaar aangehouden op de Van Welderenstraat. De twee worden verdacht van het beroven van een 26-jarige Nijmegenaar en een poging van zakkenrollerij bij een 20-jarige man uit Angeren.

De incidenten vonden kort na elkaar plaats.

 

De Poolse mannen hadden de 26-jarige Nijmegenaar in de Betouwstraat zijn portemonnee afgenomen en het slachtoffer daarbij op de grond geduwd. Vervolgens waren zij er vandoor gegaan. Het slachtoffer maakte hier meteen melding van bij de politie. Er was een redelijk signalement doorgegeven.

 

Kort na deze melding kwam er een soortgelijke melding vanaf de Bisschop Hamerstraat. Diverse agenten gingen naar de opgegeven locatie en zagen dat de melder nog achter de verdachten aan zat. De twee verdachten konden worden aangehouden. Beide mannen werden ingesloten en vandaag zal het onderzoek worden voortgezet. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.