NEC heeft het duo uit Amsterdam bij laten tekenen zodat ze het seizoen kunnen afmaken, dit is vrijdag al bekend gemaakt. Na de bekendmaking mochten de beide heren gelijk het veld op om te laten zien hoe ze er conditioneel voor staan.

Hijgend en puffend doorstonden Castillion en Gravenberch de test van assistent-trainer Jack de Gier. “Dit zijn welkome aanvullingen”, zei trainer Anton Janssen tegen De Gelderlander. “Geoffrey voorziet in een grote behoefte. We hebben als spits alleen Michael Higdon nu hebben we achtervang. En Geoffrey is een ander type spits. Hij heeft snelheid. Die variatie maakt ons alleen maar sterker.”
Castillion wordt door NEC de rest van het seizoen gehuurd, met een optie tot koop. Gravenberch speelt alleen de komende zes maanden in De Goffert en zal dan weer terugkeren naar Amsterdam. “Gravenberch versterkt ons in eerste instantie in de breedte”, besloot Janssen over de fysiek sterke verdediger. De trainer van NEC rekent erop dat in januari nog een linksbenige verdediger aan de selectie wordt toegevoegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.