Stem op uw favoriete idee!

Het is zover: de digitale stembus van De Vonk van Heumen is officieel geopend! Als inwoner van de gemeente Heumen kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete idee. Stemmen kan tot en met 25 januari via de website www.devonkvanheumen.nl. Vrijdag 7 februari worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De negen genomineerden waarop u kunt stemmen zijn:

• Side bij Side fietsen/ Duo-fiets
• Wintertheaterspektakel
• Samen aan tafel in Heumen
• Schooltuintjes
• De Afvalwalk
• G-voetbal
• Fietscrossbaan
• Dorpentocht
• Van Vonk naar Vuurfeest

Op de website www.devonkvanheumen.nl kunt u meer lezen over de ideeën. Bekijk ook de promotiefilmpjes van de initiatiefnemers! U brengt uw stem uit door te klikken op het idee van uw keuze. Nadat u gestemd heeft, krijgt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas als u op deze link heeft geklikt, wordt uw stem geteld.

De Vonk van Heumen
De Vonk van Heumen is een wedstrijd voor alle inwoners van de gemeente Heumen. Met deze wedstrijdmethodiek wil de gemeente stimuleren dat inwoners met ideeën komen die wonen en leven in hun wijk aangenamer maken, zodat bewoners prettig samenleven. Ideeën die laten zien dat het leuk en zinvol is om iets met en voor anderen te doen. Inwoners kiezen de drie beste ideeën. De prijswinnaars worden op 7 februari bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.