Bij Tafeltennis Nijmegen! Alle basisscholieren van Groep 5 t/m 8 kom naar de Luciaweg 9 in Nijmegen!

Tafeltennis Nijmegen organiseert de aankomende periode een aantal activiteiten voor basisscholieren. Op woensdag 29 januari is er van 14.00 uur tot 17.00 uur voor groep 5 tot en met 8 de basisscholierenkampioenschappen.
Hier speel je veel leuke en spannende wedstrijdjes tafeltennis tegen jou leeftijdsgenoten. Een middag voor sport, gezelligheid en spanning dus kom naar de basisscholieren tafeltenniskampioenschappen van Tafeltennis Nijmegen.

In de maand februari is er voor alle basisscholieren een gratis cursusmaand. Basisscholieren kunnen op donderdag 6, 13, 20 en 27 langskomen om kennis te maken met de sport. Kinderen uit groep 1 en 2 zijn welkom van 17.00 uur tot 17.45 uur. Groep 3 tot en met 8 kan komen tafeltennissen tussen 18.00 uur en 19.15 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar r.janshen@nijmegen.nl. Vermeld daarbij je naam, school en groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.