Groesbeek – Donderdagnacht om 04.00 uur is met grof geweld ingebroken bij een supermarkt in Groesbeek. Bij de komst van de politie zijn de daders gevlucht in een snelle personenauto. Door de politie zijn enkele schoten gelost.

Alerte buurbewoners belden vannacht de politie toen op grove wijze werd ingebroken bij de supermarkt. Politieagenten waren zeer snel ter plaatse waardoor de inbrekers werden overlopen. Daarbij zijn door de politie enkele schoten gelost.
De daders zijn gevlucht in een zeer snelle personenauto via de A73. De politie heeft de achtervolging ingezet; ter hoogte van de afslag A326 bij Nijmegen verdween de auto uit het zicht.

Met meerdere politievoertuigen is geruime tijd gezocht in de wijde omgeving naar de daders en vluchtauto. De forensische recherche is vannacht direct gestart met sporenonderzoek bij de supermarkt; dit onderzoek loopt deze ochtend door. Rechercheurs en agenten van het lokale politieteam horen buurtbewoners als mogelijke getuigen. Het onderzoek loopt volop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.