Komende zondag 15 december vinden op de nieuwe stadsbrug De Oversteek nog wat werkzaamheden plaats. Tussen 6.00 en 11.00 uur wordt gewerkt aan de oostzijde van de brug en is daar een rijstrook minder beschikbaar. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er werkzaamheden aan de westkant. Dan is aan deze kant een rijstrook afgezet. 

Het belangrijkste wat nog moet gebeuren, is het vervangen van een aantal glazen panelen van het geluidscherm. Voor de opening was al geconstateerd dat er wat panelen beschadigd waren; op een aantal plaatsen zaten tijdelijk nog panelen van plexiglas. Die panelen worden nu in een keer vervangen. Daarnaast wordt er een waterafstotende laag aangebracht op de inspectiestrook, wordt er een storing in de openbare verlichting verholpen en vindt er een laatste controle plaats aan de conservering van de tuien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.