Nijmegen – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen aangehouden. De twee, een 24-jarige man uit Wijchen en een 25-jarige man uit Nijmegen worden verdacht van openlijke geweldpleging en/of zware mishandeling. Bij het incident dat plaatsvond op de Graafseweg hoek Graafsedwarsweg raakten twee personen gewond en moesten beiden voor hun verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht.

De politie kreeg een melding, dat er gevochten zou zijn op voornoemde locatie en dat daarbij twee gewonden waren gevallen. De gewonden waren een 27-jarige Nijmegenaar en een andere man waarvan de personalia bij het maken van het bericht nog niet bekend was. Er was een goed signalement van de daders bekend en na enig zoeken werden twee verdachte personen die hieraan voldeden op Wintersoord gesignaleerd en aangehouden. Wat de reden is van de mishandeling is nog niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.