Munckhof Business Travel heeft vandaag haar nieuwe vestiging aan de Hanzeweg in Deventer in gebruik genomen. Met het openen van deze locatie in Deventer, wordt de vestiging in Holten, waar Munckhof Business Travel gevestigd was in het voormalige hoofdkantoor van OAD, gesloten.

Overname OAD Business Travel

Eind september heeft Munckhof de Business Travel onderdelen van de failliet verklaarde OAD Groep overgenomen. Eén van de vestigingen was gevestigd in het hoofdkantoor van OAD in Holten. “Na de overname was het van belang dat onze collega’s in Holten zo snel mogelijk een eigen plek zouden krijgen. Uit strategisch oogpunt hebben we voor een kantoor in Deventer gekozen. De stad heeft een goede geografische ligging in het oosten van Nederland. Daarnaast biedt Deventer als grote gemeente in Overijssel en als echte handelsstad volop mogelijkheden voor Munckhof in de toekomst.” aldus Tom Roefs, CEO van Munckhof.

Over Munckhof

Munckhof Groep bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van vakantie tot zakenreis. Een hoge kwaliteit en service vormen belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening. Er wordt daarom veel waarde gehecht aan het kwaliteitscertificaat ISO9001, het milieucertificaat ISO14001 en de diverse branche specifieke keurmerken die Munckhof mag voeren.

Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit het regiecentrum in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Roermond, Horst, Heijen, Nijmegen en Arnhem.

De divisie Tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit locaties in Sittard, Horst en Nijmegen is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. De organisatie en uitvoering van het totale vervoer tijdens Floriade 2012 en KLM Open 2013 zijn hier een voorbeeld van.

Naast de taxi en touringcar divisies heeft Munckhof het bedrijfsonderdeel Travel, dat zich bezighoudt met de verkoop van zakenreizen, vakanties en meerdaagse groepsreizen. Hiertoe behoren de zakenreisbureaus van Munckhof Business Travel (Venlo, Roermond, Nijmegen, Veenendaal, Schiedam, Deventer, Helmond, Delfzijl, Amsterdam Centrum, Amsterdam Amstel en Schiphol), het bedrijfsonderdeel Munckhof China, de reisbureaus van VakantieXperts Munckhof (Horst en Panningen), MGI Travel (Rotterdam) en Munckhof Groups Desk (Horst).

Munckhof telt in totaal 850 medewerkers. Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.