Druten – De politie heeft met de aanhouding van een groep van negen verdachten uit Druten drie mishandelingen, vijf fietsendiefstallen en een bromfietsdiefstal opgelost.

Het team Veel Voorkomende Criminaliteit van de politie in Nijmegen voelde negen verdachten uit Druten aan de tand naar aanleiding van een aantal fietsendiefstallen en mishandelingen. Van hen waren er zeven minderjarig (tussen de 11 en 15 jaar). De andere verdachten zijn twee vrouwen van 44 en 45 jaar uit Druten. Zij gaven de fietsendieven bij hen thuis de gelegenheid om de gestolen fietsen open te breken.

 De fietsen en de bromfiets zijn tijdens het onderzoek aangetroffen en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De verdachten wordt openlijk geweld, diefstal in vereniging en heling ten laste gelegd. Allen zullen zich moeten verantwoorden bij de rechter, tevens zijn hulpinstanties zoals jeugdzorg in kennis gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.