Op vrijdag 24 januari zal Kees Scheffers,  staflid van het   COIL  ( Centrum Ontmoeting in Levensvragen), op uitnodiging van  StAAD, de vrijwilligers organisatie in Dukenburg,  in de grote zaal van wijkcentrum Dukenburg, Meijhorst 70-39, een inleiding houden  over aandacht krijgen en aandacht geven.

Aandacht krijgen is heel fijn en  het is nodig om te kunnen leven, zoals water voor de vissen, heelt wonden en versterkt innerlijke kracht.

Aandacht voor jezelf mag ook niet ontbreken en daartoe kan een moment van rust en stilte  hoog nodig zijn.

Aandacht geven aan een ander vraagt om de juiste houding en instelling.

Bij de presentatie van Kees Scheffers, waarbij ook volop gelegenheid voor vragen en discussie zal zijn, kan het accent vallen op de gevolgen van bezuinigingen op de zorg  en het effect daarvan op de z.g. participatie maatschappij.  Wat mag je verwachten en wat kun je zelf  bijdragen.e

De lezing is van 14-16 uur en de grote zaal gaat open om 13.30 uur.  Zoals gebruikelijk is de toegang gratis en men hoeft  geen cursist te zijn van StAAD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.