Nijmegen – In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 november werd een 24-jarige Nijmegenaar ernstig mishandeld. De mishandeling vond plaats voor een café in de Hertogstraat. De politie heeft al diverse personen gesproken maar wil graag meer personen spreken die mogelijk wat gezien of gehoord hebben.

De politie kreeg die nacht een melding van een vechtpartij waarbij een grote groep personen betrokken zou zijn. Binnen zou al wat onenigheid zijn geweest tussen twee groepen. Hierop hebben de portiers de groepen naar buiten gezet. Buiten vond de mishandeling plaats van de Nijmegenaar. Hij raakte bewusteloos. Hij werd die nacht overgebracht naar het ziekenhuis. Inmiddels is hij weer thuis.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben en waar nog niet eerder mee is gesproken. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.