Nijmegen – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die in de vroege ochtend van vrijdag 8 november plaatsvond op de Van Oldenbarneveltstraat.

Rugzak

Een 20-jarige vrouw uit Nijmegen liep die ochtend rond 5.45 uur bij de fietsenstalling op het Stationsplein toen zij een man aansprak om de weg te vragen. De man bood aan een stukje met haar mee te lopen. Op de Van Oldenbarneveldstraat pakte hij haar van achter vast en wilde haar rugzak openmaken. Daarbij duwde hij de vrouw hardhandig tegen de grond. Hij is er vervolgens met de rugzak (zwart leer) in onbekende richting vandoor gegaan.

Politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt de straatroof en is op zoek naar getuigen. Het zou gaan om een man met een donkere huidskleur en kort gemillimeterd haar. Hij was circa 1,70 meter lang, droeg een zwarte glimmende jas met een donkerblauwe spijkerbroek en sportieve schoenen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken heeft? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.